Ένα μήνα μετά την είδηση ότι η εφαρμογή του YouTube που ερχόταν προεγκατεστημένη στο iPhone θα έπαυε να υπάρχει στο iOS 6, η Google κυκλοφόρησε την δική της έκδοση που θα την αντικαταστήσει. Το νέο YouTube για iPhone, που είναι ήδη διαθέσιμο στο App Store, έρχεται με περισσότερα βίντεο, νέο τρόπο πλοήγησης στα κανάλια, καλύτερη αναζήτηση, περισσότερες επιλογές διαμοιρασμού, αλλά και προβολή διαφημίσεων πριν την έναρξη των βίντεο.

Επίσης, η Google εξηγεί ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα κυκλοφορήσει ειδική έκδοση της εφαρμογής βελτιστοποιημένη για το iPad.

  • iPhone_Share
  • vevo guide 2 channels
  • Vevo_Search
  • Vevo_WatchPage

Πηγή: YouTube Blog

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ