Το κακό με την κάρτα τηλεόρασης που έχω είναι ότι συνοδεύεται από ένα πολύ βαρύ και δύσχρηστο λογισμικό, που ναι μεν αξιοποιεί στο έπακρο όλες τις δυνατότητές της, αλλά δεν είναι καθόλου πρακτικό όταν το μόνο που θέλω είναι απλώς να δω τηλεόραση.

Αναζητώντας μια καλή εναλλακτική λύση, βρέθηκε στο δρόμο μου το Chris-TV Lite, το οποίο κάνει αυτό ακριβώς που ήθελα: είναι ελαφρύ, γρήγορο στην αναζήτηση καναλιών και αρκετά εύχρηστο. Από την άλλη, η συγκεκριμένη έκδοση, που είναι δωρεάν για προσωπική χρήση, έχει ορισμένους περιορισμούς, με σημαντικότερο το ότι δεν παρέχει δυνατότητες εγγραφής και timeshifting (δυνατότητες που, μεταξύ άλλων, τις παρέχει η επί πληρωμή έκδοση του προγράμματος).

Αν όμως το μόνο που θέλετε είναι απλώς να βλέπετε τηλεόραση μέσω της κάρτας τηλεόρασης που αγοράσατε, το Chris-TV Lite είναι μια εξαιρετική δωρεάν λύση.

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 7 Ιουνίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ