Στην έκδοση 1.8 έφτασε το Facebook Messenger, η εφαρμογή chat του Facebook για συσκευές iOS και Android, φέρνοντας ορισμένες πολύ σημαντικές βελτιώσεις. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η δυνατότητα προβολής των διαθέσιμων για συζήτηση φίλων, βασικό χαρακτηριστικό των εργαλείων ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, που μέχρι τώρα η εφαρμογή του Facebook στερούταν.

Παράλληλα, έχουν πραγματοποιηθεί και άλλες βελτιώσεις όπως η διαγραφή συγκεκριμένων μηνυμάτων με σύρσιμο του δακτύλου κατά μήκος της συσκευής (swipe), εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών συνομιλιών, προσθήκη φίλων φίλων (σ.σ. που δεν είναι, δηλαδή, απευθείας φίλοι σας) σε συζητήσεις, αλλά και η δυνατότητα διαμοιρασμού μεγαλύτερων φωτογραφιών.

Εάν συνηθίζετε να κάνετε συχνά chat μέσω Facebook χρησιμοποιώντας τρίτα εργαλεία, ίσως ήρθε η ώρα να δώσετε μια ευκαιρία και στην επίσημη εφαρμογή του Facebook, που διατίθεται τόσο για iOS, στο App Store, όσο και για Android, στο Google Play.

Facebook Messenger για iOS  Facebook Messenger για Android

Πηγή: The Verge

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουνίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ