Επίσημη εφαρμογή Messenger για Windows 7 κυκλοφόρησε το Facebook, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν chat με τους φίλους τους χωρίς να είναι απαραίτητο να ανοίγουν τον browser για να επισκεφθούν το facebook.com. Η εφαρμογή προς το παρόν κυκλοφορεί δοκιμαστικά, γι’ αυτό και οι άνθρωποι του Facebook προειδοποιούν πως μέχρι να διατεθεί σε τελική έκδοση ενδέχεται κατά καιρούς να εμφανίζει προβλήματα σταθερότητας και παροδικές δυσλειτουργίες.

Facebook Messenger

Σε αυτή την πρώτη της έκδοση η εφαρμογή είναι αρκετά απλή και πέρα από το chat υποστηρίζει την προβολή των τελευταίων ανανεώσεων του status των φίλων και γρήγορες ειδοποιήσεις. Όπως φαίνεται οι βιντεοκλήσεις προς το παρόν δεν υποστηρίζονται, αλλά αν κρίνουμε από το «όχι ακόμα» που αναφέρεται στην σελίδα βοηθείας της εφαρμογής, είναι κάτι που δεν αποκλείεται να δούμε στο μέλλον.

Εάν δεν χρησιμοποιείτε ήδη άλλες εφαρμογές όπως το Pidgin ή το Trillian για να κάνετε chat μέσω Facebook, ίσως να θέλετε να ρίξετε μια ματιά και στο Facebook Messenger (απευθείας link στο αρχείο .exe).

Πηγή: Facebook Help Center

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2011. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “Το Facebook κυκλοφορεί επίσημη εφαρμογή chat για Windows 7

  1. Pingback: Και επίσημα Facebook Messenger για Windows – σύντομα και για Mac

Comments are closed.