Διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο είναι εδώ και λίγες μέρες η λειτουργία του Facebook Offers, το σύστημα που επιτρέπει σε τοπικές επιχειρήσεις να αξιοποιούν τη σελίδα που διατηρούν στο κοινωνικό δίκτυο για να προβάλλουν τις προσφορές τους απευθείας στη ροή ειδήσεων των χρηστών τους. Αυτό σημαίνει πως εάν διατηρείτε σελίδα με πάνω από 400 φίλους, μπορείτε να δημιουργήσετε απευθείας τις δικές σας προσφορές προς το κοινό σας.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να συμπεριλάβουν αναγνωριστικούς κωδικούς και barcode στις προσφορές τους, οι οποίες εμφανίζονται εκτός από την σελίδα τους και στη ροή ειδήσεων των χρηστών. Μια προσφορά μπορεί να αφορά κάποιο αγαθό που είναι διαθέσιμο μόνο με επίσκεψη στο κατάστημα, να τρέχει αποκλειστικά online ή να είναι ένας συνδυασμός των δύο.

Για να τρέξει μια προσφορά θα πρέπει ο διαχειριστής της σελίδας να ορίσει ένα ποσό για την προβολή της στο Facebook, ενώ έχει τη δυνατότητα να στοχεύσει σε συγκεκριμένες κατηγορίες κοινού.

Το Facebook Offers είναι μία από τις πιο φιλόδοξες προσπάθειες του Facebook που, αν συναντήσει την θετική ανταπόκριση του κοινού, μπορεί να απειλήσει άμεσα τις υπάρχουσες υπηρεσίες προσφορών τύπου Groupon.

Πηγή: Facebook Studio

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ