Σημαντικές βελτιώσεις στον τρόπο με τον οποίο εμφανίζει τις φωτογραφίες στα προφίλ των χρηστών πραγματοποίησε το Facebook. Πλέον οι εικόνες θα εμφανίζονται πιο μεγάλες και με τρόπο που θυμίζει μωσαϊκό, γεμίζοντας ολόκληρη την επιφάνεια της σελίδας. Επίσης, έχει απλοποιηθεί το περιβάλλον χρήσης, ώστε ο χρήστης να μπορεί εύκολα να μεταβεί μόνο στις φωτογραφίες όπου εμφανίζεται ο ίδιος, σε όλες ή στα άλμπουμ του.

displaymedia[1]

Επίσης, ο χρήστης μπορεί να επισημάνει τις αγαπημένες του φωτογραφίες κάνοντας κλικ στο αστέρι του Highlight, για να τις διατηρεί σταθερά στην κορυφή της σελίδας.

displaymedia[1]

Οι αλλαγές έχουν ήδη ξεκινήσει να ενεργοποιούνται σταδιακά στους χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου και θα είναι διαθέσιμες σε όλους μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Πηγή: Facebook Newsroom

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουλίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “Το Facebook ομορφαίνει και απλοποιεί την σελίδα των φωτογραφιών σας

  1. ολα καινουρια κολπα είναι το FB. Μονο μην κανει παλι καμια τρελη αλλαγη και τρεχουμε και δεν φτανουμε με SEO και αλλα τετοια…χρονοβορα

Comments are closed.