Το Flipboard είναι μια από εκείνες τις ποιοτικές εφαρμογές που απολαμβάνουν οι χρήστες iPhone και που οι αντίστοιχοι του Android περιμένουν να δουν κάποια στιγμή να διατίθεται και στις δικές τους συσκευές. Κι ενώ πριν από ένα περίπου μήνα είχε κάνει την εμφάνισή του στο Samsung Galaxy S III, φαίνεται πως ο ερχομός του σε όλες τις Android συσκευές είναι πλέον θέμα χρόνου.

Κι αυτό γιατί η δημοφιλής εφαρμογή ανάγνωσης ειδήσεων κυκλοφορεί ήδη με τη μορφή beta, το link της οποίας μπορείτε να ζητήσετε μέσω σχετικής φόρμας ή να το κατεβάσετε αμέσως από τον απευθείας σύνδεσμο που έχει δημοσιεύσει το Engadget. Φυσικά, έχετε πάντα υπόψη πως πρόκειται προς το παρόν για δοκιμαστική έκδοση, κάτι που σημαίνει πως η λειτουργία του ενδέχεται να μην είναι ακόμη αυτή που θα ελπίζατε.

Πηγή: Engadget

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “Beta του Flipboard διαθέσιμη για όλους τους χρήστες Android

  1. Pingback: Beta του Flipboard διαθέσιμη για όλους τους χρήστες Android

Comments are closed.