Την ημέρα της κυκλοφορίας του iOS 6 επέλεξε,  προφανώς όχι τυχαία, η Google για να κυκλοφορήσει την ενδιαφέρουσα αναβάθμισή της για την εφαρμογή του Google Maps για το Android. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η δυνατότητα συγχρονισμού των αναζητήσεων που έχετε κάνει στον browser του υπολογιστή σας με αυτές που πραγματοποιείτε στο κινητό, με το ιστορικό αυτών να διατηρείται κάτω από την επιλογή “My Places”.

blog4[1]

Επίσης, μπορείτε πάντα να ορίσετε τις αγαπημένες σας τοποθεσίες, όπως για παράδειγμα «σπίτι» ή «δουλειά», ώστε να αποκτάτε εύκολα και γρήγορα οδηγίες για την πρόσβαση σε αυτές απλώς πληκτρολογώντας το όνομά τους στο πεδίο της αναζήτησης.

 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία αυτή έκδοση του Google Maps για Android εγκαινιάζει τη δυνατότητα zoom στους χάρτες με το ένα μόνο χέρι, κάνοντας διπλό tap και μετακινώντας το δάκτυλο.

Πηγή: Google Maps

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ