Όντας εφαρμογή που οφείλει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία της στο Twitter, το Instagram εξακολουθεί να βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, αφού μέσω αυτού μοιράζεται τις φωτογραφίες της μια μεγάλη μερίδα από το κοινό του. Μάλιστα, θέλοντας να διευκολύνει όσους χρήστες του έχουν συνδέσει το προφίλ τους με το Twitter, ανακοίνωσε ότι πλέον θα μεταφράζει τις παραπομπές (@mentions), όπου το όνομα χρήστη μεταξύ των δύο υπηρεσιών διαφέρει.

Αυτό, συνοπτικά, σημαίνει πως όταν ο χρήστης που κάνετε @mention στη φωτογραφία σας έχει συνδέσει το Instagram με το Twitter, τότε το όνομα που διατηρεί στο Instagram θα εμφανίζεται στη λεζάντα της φωτογραφίας, αλλά στο αντίστοιχο Tweet θα εμφανίζεται το όνομα που διατηρεί στο Twitter.

Εάν, αντίθετα, δεν έχει συνδέσει μεταξύ τους τις δυο υπηρεσίες, τότε το όνομα του Instagram θα εμφανιστεί και πάλι στην λεζάντα, αλλά στην αναφορά το ονόματος στο Tweet, το σύμβολο @ (που υποδηλώνει το mention) αφαιρείται.

Τέλος, για αναφορές που δεν ανταποκρίνονται σε κανένα όνομα από τη βάση του Instagram, το σύμβολο @ θα διατηρείται κατά τον διαμοιρασμό στο Twitter.

Πηγή: Instagram Blog

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 19 Οκτωβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ