Στην βελτίωση της online έκδοσής του προχώρησε το Instagram, προσθέτοντας δύο πολύ σημαντικές λειτουργίες που μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμες μέσω των εφαρμογών: πρόκειται για τα Likes και τη δυνατότητα σχολιασμού. Αυτό σημαίνει πως μπορεί πλέον κανείς να σχολιάσει μια φωτογραφία ή να δηλώσει ότι του αρέσει, ακόμη και από τον υπολογιστή του, αφού το μόνο που χρειάζεται είναι ένας browser.

Μάλιστα, το περιβάλλον χρήσης της σελίδας έχει πάρει αρκετά από τα εικαστικά στοιχεία της εφαρμογής. Αυτό δείχνει μια ενδιαφέρουσα στροφή στη φιλοσοφία του Instagram, που επιχειρεί ενδεχομένως να προσεγγίσει στην υπηρεσία του ακόμη ευρύτερο κοινό.

Instagram Web

Πηγή: The Verge

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουνίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ