Ένα βασικό μειονέκτημα του να ψάχνεις το επόμενο κινητό που θα αγοράσεις από το διαδίκτυο είναι ότι δεν μπορείς να πιάσεις τη συσκευή στα χέρια σου και να διαπιστώσεις στην πράξη το πραγματικό της μέγεθος. Το phone-size.com είναι μια ιστοσελίδα που αναλαμβάνει να σας λύσει το πρόβλημα, εμφανίζοντας μπροστά στην οθόνη σας την συσκευή που σας ενδιαφέρει, στο φυσικό της μέγεθος.

Για να το πετύχει αυτό, σας ζητά να δηλώσετε τα στοιχεία της οθόνης του υπολογιστή σας (αναλογία, μέγεθος σε ίντσες) και βάσει αυτών εμφανίζει τις συσκευές στο πραγματικό τους μέγεθος. Ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε πως η μέτρηση είναι ακριβής, είναι να επιλέξετε ως ένα από τα συγκρινόμενα κινητά τη συσκευή που ήδη διαθέτετε και να την αντιπαραβάλετε με αυτή που κρατάτε στα χέρια σας.

phone-size.com

Η υπηρεσία σας επιτρέπει να προσθέσετε και να αφαιρέσετε μοντέλα, ενώ κάθε συσκευή συνοδεύεται και από τα βασικά χαρακτηριστικά της, ώστε να έχετε μια όσο το δυνατόν σφαιρικότερη εικόνα. Επίσης, υπάρχει η επιλογή Toggle screens, με την οποία μπορείτε να αντικαταστήσετε την κλασική οθόνη της κάθε συσκευής με μία συγκεκριμένη εικόνα, η οποία είναι κομμένη ανάλογα με την ανάλυση που υποστηρίζει το κάθε μοντέλο. Όσο περισσότερα είναι γλυκά που φαίνονται στην εκάστοτε οθόνη, τόσο υψηλότερη είναι η ανάλυσή της.

phone-size.com toggle screens

Το phone-size.com είναι υπηρεσία που κάνει ένα πράγμα και το κάνει καλά και, αν είστε …γκατζετάκιας, αξίζει δίχως αμφιβολία να πιάσει μια θέση στα αγαπημένα σας.

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 1 Φεβρουαρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

3 thoughts on “Συγκρίνετε τα smartphones στο φυσικό τους μέγεθος, με το phone-size.com

  1. Pingback: Συγκρίνετε τα smartphones στο φυσικό τους μέγεθος, με το phone-size.com - 30-45.gr

Comments are closed.