Μπορεί ο «παραδοσιακός» τρόπος διάδοσης ενός Tweet να είναι το retweet, κάποιες φορές, όμως, θέλουμε να μοιραστούμε το περιεχόμενό τους με ανθρώπους που δεν χρησιμοποιούν το Twitter. Για το λόγο αυτό το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο εγκαινίασε μια νέα λειτουργία, που επιτρέπει την αποστολή Tweet μέσω e-mail, απευθείας μέσα από το περιβάλλον του twitter.com.

Η νέα λειτουργία, που θα ενεργοποιηθεί σταδιακά μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, εμφανίζεται πατώντας την επιλογή “More” («περισσότερα») που βρίσκεται κάτω από τις επιλογές κάθε Tweet. Κάνοντας κλικ στο κουμπί της αποστολής με e-mail μπορείτε να στείλετε το Tweet σε οποιαδήποτε διεύθυνση αλλά και να προσθέσετε σε αυτό το σχόλιό σας. Ο παραλήπτης, από την πλευρά του, θα λάβει το περιεχόμενο του Tweet ενσωματωμένο στο σώμα του e-mail.

Απλό και χρήσιμο…

email-tweet-screenshot8

Πηγή: Twitter Blog, via socialsteps.gr

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 16 Νοεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ