Επέκταση με την οποία ο χρήστης μπορεί να διαχειρίζεται τα torrents του απευθείας από τον browser κυκλοφόρησε η ομάδα του μTorrent. Πρόκειται για το μTorrent Control, που διατίθεται για Firefox, Chrome και Internet Explorer και μόνο για χρήστες Windows και επιτρέπει την παρακολούθηση της πορείας των λήψεων χωρίς να είναι απαραίτητο ο χρήστης να βρίσκεται στον υπολογιστή όπου τρέχει η κεντρική εφαρμογή του μTorrent. .

μTorrent Control

Η επέκταση διαθέτει όλες τις βασικές δυνατότητες διαχείρισης που μπορεί να χρειαστεί κανείς, όπως έναρξη / παύση μιας λήψης, προσθήκη και διαγραφή torrents, αλλά και δυνατότητα αναζήτησης.

Φυσικά, όσοι δεν συμπαθούν τις πρόσθετες μπάρες (toolbars) στον browser τους μάλλον θα προτιμήσουν να το αποφύγουν. Οι υπόλοιποι μπορούν να το κατεβάσουν στη διεύθυνση utorrent.com/utorrent-control, έχοντας υπόψη πως για να λειτουργήσει χρειάζεται να έχουν εγκατεστημένο το μTorrent 3.0 ή κάποια νεότερή του έκδοση.

Πηγή: TorrentFreak

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 4 Φεβρουαρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “Ελέγξτε τα torrents απευθείας από τον browser σας, με το μTorrent Control

  1. Pingback: Επιστήμη και Τεχνολογία - Ελέγξτε τα torrents απευθείας από τον browser σας, με το μTorrent Control

Comments are closed.