Με το WinSplit μπορείτε να τακτοποιήσετε και να οργανώσετε τα ενεργά παράθυρα του υπολογιστή σας, τοποθετώντας τα στην οθόνη σας με τέτοιον τρόπο που να καταλαμβάνουν συγκεκριμένο χώρο. Πρακτικά, πρόκειται για μια βελτιωμένη αξιοποίηση της λειτουργίας tile που προσφέρουν τα Windows, μόνο που εδώ οι επιλογές είναι περισσότερες και η ευελιξία πολύ μεγαλύτερη.

Η τακτοποίηση των παραθύρων μπορεί να γίνει είτε με πληκτροσυντομεύσεις (ctrl + alt + τα κουμπιά του numpad) είτε και με με το ποντίκι, μέσω ειδικού μενού. Στα πλεονεκτήματα του προγράμματος και το ότι μπορεί να εγκατασταθεί και σε portable mode.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.winsplit-revolution.com/home

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 11 Μαρτίου 2009. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ