Σε έναν επανασχεδιασμό από αυτούς που γίνονται «μια φορά κάθε μερικά χρόνια», το Evernote 5 φτάνει στο iOS πλήρως ανανεωμένο και με στόχο το να φέρει όλες τις σημαντικές του λειτουργικότητες διαθέσιμες «με δύο tap».

Όλα εμφανίζονται ανανεωμένα στο νέο Evernote, από την αρχική οθόνη, που περιλαμβάνει κουμπιά γρήγορης δημιουργίας συντομεύσεων και το “Views”, έναν νέο τρόπο προβολής των διαφορετικών τύπων πληροφορίας που περιλαμβάνει η εφαρμογή.

homescreen_ipad_iphone_large[1]

Επίσης, το Evernote 5 για iOS φέρνει τις περισσότερες από τις λειτουργίες που είχαμε δει πριν από λίγες μέρες στην αντίστοιχη έκδοση του Evernote 5 για Mac, όπως η κοινή προβολή όλων των σημειώσεων, τοπικών και κοινόχρηστων, αλλά και το “Places”, που εμφανίζει τις σημειώσεις γεωγραφικά, επάνω σε χάρτη.

iphone_notebook2[1] iphone_map[1]

Τέλος, ενδιαφέρον έχει ο τρόπος με τον οποίο το Evernote 5 αξιοποιεί την μεγαλύτερη επιφάνεια του iPad, για να χωρέσει στην αρχική οθόνη, εκτός των άλλων, και τις πρόσφατες σημειώσεις που έχει δει, επεξεργαστεί ή δημιουργήσει ο χρήστης.

ipad_recent[1]

Το Evernote 5 για iPhone, iPad και iPod Touch είναι διαθέσιμο στο App Store, ενώ ήδη κυκλοφορεί η αντίστοιχη beta έκδοση της εφαρμογής για το OS X.

Πηγή: Evernote Blog

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 8 Νοεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

2 thoughts on “Πλήρως επανασχεδιασμένο Evernote 5 για iOS: «όλα με δυο tap»

  1. Ό,τι και να πούμε για το Evernote είναι λίγο….
    Ούτε θυμάμαι από πότε το χρησιμοποιώ (από τις πρώιμες εκδόσεις….) και έχει γίνει ο καλύτερος (ψηφιακός) φίλος….
    Αναμένω την έκδοση 5 για Mac με ανυπομονησία. Οι φήμες λένε ότι θα είναι κάτι παραπάνω από… αναβαθμισμένη. Ολοκαίνουργια εφαρμογή!

Comments are closed.