Η Google έχει κάνει εδώ και καιρό γνωστή την πρόθεσή της να προσωποποιήσει όσο γίνεται περισσότερο την μηχανή αναζήτησης και με αυτό το σκεπτικό δοκιμάζει να ενσωματώσει τα e-mail από το Gmail σας στα αποτελέσματά της.  Αυτό σημαίνει πως όταν πραγματοποιείτε αναζητήσεις μέσω του google.com και εφόσον είσαστε συνδεδεμένοι με τον λογαριασμό σας στην υπηρεσία, θα μπορείτε να βλέπετε σε μια στήλη στα δεξιά σας τα σχετικά αποτελέσματα που προέρχονται από τα e-mail που έχετε στείλει ή έχετε δεχτεί.

Προς το παρόν η λειτουργία βρίσκεται ακόμη σε πειραματικό στάδιο και η Google καλεί όποιον ενδιαφέρεται να τη δοκιμάσει να επισκεφθεί τη σελίδα του πειράματος και να υποβάλλει αίτηση συμμετοχής.

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 8 Αυγούστου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

4 thoughts on “Η Google φέρνει το Gmail σας στα αποτελέσματα αναζήτησης

  1. Δεν έχεις άδικο σε αυτό… και ακόμα πιο ρεαλιστικό σενάριο, σκέψου να σερφάρεις μαζί με άλλους δίπλα σου και ξαφνικά να δεις στο πλάι κάποιο e-mail που ναι μεν είναι σχετικό με τους όρους της αναζήτησης αλλά θα προτιμούσες να είχε μείνει κρυφό 😛

  2. Pingback: Η Google ενσωματώvει Drive και Calendar στην αναζήτηση του Gmail

Comments are closed.